diş beyazlatma fiyat - An Overview

Wiki Article



Herhangi bir anestezik durum gerekmeden işlemi uyguluyoruz. Acıbadem diş sağlığı kliniği olarak bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşmaleızı sağlıyoruz.

Bu uygulama dişlerde oksidasyon redüksiyon tepkimesiyle bir beyazlık etkisi elde etmeyi sağlıyor. Oksijenin açığa çıkmasını sağlayan özel jel materyaller kullanılıyor. Böylelikle dişlerde istenmeyen renklenmeye ve lekelenmelere yol açan maddelerin renksiz olan substanslar ile yer değiştirmesi sağlanıyor.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Web-site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Her insanın diş rengi ve yapısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple beyazlatma uygulamalarının her kişide farklı seviyede sonuçlar oluşturacağı göz önünde bulundurulmalıdır.

Diş Beyazlatma Yan Etkileri Nelerdir? İşlem sonrası hafif bir hassasiyet dışında herhangi bir yan etkisi veya herhangi bir issue yaşamazsınız. Eğer bu hassasiyet uzun süre devam ederse hemen doktorunuzla iletişime geçin.

Magnezyum, kalsiyum ve fosforla birlikte, dişlerin yapısında bulunan elementlerden biridir. Dişin kendi doğasında bulunan bu elementi ve son zamanlarda diş hekimlerinin de diş bakımı için önermekte olduğu potasyum elementini içerisinde bulunduran muz kabuğu, diş sağlığı açısından faydalıdır.

Diş beyazlatma; bembeyaz dişlere ve doğal gülüşlere sahip olmak herkesin istekleri arasında yer alıyor. Diş beyazlatma işlemi renk tonu koyulaşmış, diş taşları meydana gelmiş ve lekeli dişleri olan diş beyazlatma kiti hastalarımız için uyguladığımız bir tedavi yöntemidir.

Kalemi kullanmadan önce dişleri neden kesinlikle kuru olması gerekir Aksi takdirde uygulayacağınız beyazlatma işlemi olumlu sonuç vermeyecektir.

Uzmanlarımız, dişlerinizin durumu ve beklentileriniz doğrultusunda dimension özel bir tedavi prepareı oluşturacak ve buna bağlı olarak en uygun fiyatı belirleyecektir.

Dişlerin yüzeyinde elde edilen bu beyazlatma kişinin sağlığına zarar vermemektedir. Ender olarak ilacın uygulanması esnasında oluşabilecek olan hassasiyetler tedavinin kesilmesine neden olabilmektedir. Öyle olsa da tüm uygulamalar içerisinde bu suggestion bireyler azınlıktadır.

Dişlerinizi beyaz tutmak için iyi bir ağız hijyeni uygulamak çAlright önemlidir. Dişleri her seferinde iki dakika boyunca günde en az iki kez düzgün bir şekilde fırçalamak, diş ipi veya diş ipi alternatifleriyle dişlerin arasını temizlemek ve antiseptik veya beyazlatıcı bir gargara kullanmak ağzınızı sağlıklı tutmak için iyi bir uygulamadır.

Kliniğimizde sizler için sağladığımız beyazlatma işleminin herhangi ciddi bir yan etkisi yoktur.

Hekim tarafından diş beyazlatma yapılana ofis tipi beyazlatma advertı verilmektedir. Ofis tipi beyazlatma da hastaya yüksek konsantrasyonlu beyazlatma ajanı uygulanır. Bu ajan uygulanırken yanak ve dudağa ilacın temas etmemesi için belli önlemler alınır.

Periodontoloji, diş eti ve diş sağlığı ile ilgili olan hastalıkların tanısı, tedavisi ve tedavi sonrası bakımını içerir. Periodontolojik hastalıklar, diş etlerinin iltihaplanması ve kaybına neden olabilir ve bu hastalıkların ilerlemesi durumunda dişlerin de kaybına neden olabilir. Periodontolojik tedaviler, diş eti hastalıklarının önlenebilmesi ve tedavi edilebilmesi amacıyla yapılır ve bu branşta uzmanlaşmış diş hekimleri tarafından gerçekleştirilir.

Report this wiki page