5 Simple Techniques For diş beyazlatma yöntemleri

Wiki Article



Düzenli diş bakımına devam edin. Beyazlatma yaptıktan sonra da dişlerinize düzenli olarak bakmanız önemlidir. Bu, dişlerinizin sağlıklı kalmasına ve beyazlatma işleminin korunmasına lawnımcı olacaktır.

Beyazlatma işlemi sonucunda hassasiyet oluşması son derece normaldir. Bu hassasiyet ortalama iki gün sürer. Bir haftadan uzun süren hassasiyetler için işlemi yapan diş hekimine gidilmelidir. Diş minesinin aşındırılması sıcak soğBritish isles ve hava hassasiyetini meydana getirir.

BupaAcıbadem Sigorta'nın poliçelendirme yetkisine sahip olduğumuzu hatırlatır, talep etmeniz durumunda sigorta danışmanlarımızla iletişime geçebileceğinizi belirtmek isteriz. Özel sağlık sigortası teklifi almayı unutmayın!

Beyazlatma yapılmayan kişiler, ağız bakımına önem vermeyen ve güncelde ağız hijyeni yerinde olmayan kişilerdir. Kişilerin ağız bakımına önem vermemesi, diş beyazlatma operasyonlarının tehlikeli olmasına yol açmaktadır.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Diş minesinin aşınmasına neden olduğu için diş yapısına minimum oranda zarar verir. Diş minesi zaman içerisinde kendi kendini onaran bir yapıdır. İşlem sonrasında doktorunuzun dimensions önerdiği diş ve ağız bakım uygulamalarını eksiksiz yerine getirmelisiniz.

Dişlerin temizliği için kimi zaman evlerde bitkisel karşımlar kullanılarak uygulama yapılırken kimi zamanda diş hekimleri tarafından tedavi uygulanır. Özellikle estetik ve restoratif maddelerin gelişmesiyle beraber bazı renk ve şekil bozuklukları artworkık kolay bir şekilde tedavi edilebilmektedir.

Hassas dişler için profesyonel bir diş temizleme seansı uygulanmaktadır. Daha önce yapılan diş beyazlatma uygulamalarını instagram adresimizden takip edebilirsiniz.

Endodontik tedavi, dişte ağrı, şişme veya iltihap gibi belirtilerin görülmesi durumunda uygulanabilir ve dişin korunması ve kurtarılması amacıyla yapılan tedavilerdir. Tabloda belirtilen fiyatlar TDB’nin belirlediği taban tedavi fiyatlarıdır.

Ağartma (bleaching): Hızlı sonuç veren ve karbamid peroksit ve hidrojen peroksit kullanılarak yapılması

Dişlerin temiz kalmasını sağlamak amacıyla yapılması diş beyazlatma işlemi gereken bir diğer şey dişleri temiz tutmak ve bol bol su içmek. Günde birkaç bardak su içmek, her yemekten sonra bir bardak su içmek veya yemek yerken su tüketmek dişlerin temiz kalmasını sağlayan bir durum.

Elma sirkesi, dişleri beyazlatmaya ve plakları gidermeye gardenımcı olur. Asitler diş minesine zarar verebilir. Bu nedenle dikkatli kullanılmalıdır. one yemek kaşığı elma sirkesini 1 su bardağı suda seyrelterek kullanın. İyice karıştırdıktan sonra ağız durulama suyu olarak kullanın.

diş beyazlatma kalemi Normalde özel sağlık sigortasında diş beyazlatma işlemi geçerli değildir ancak Bupa Acıbadem Sigorta'dan alacağınız Estetik/Kozmetik teminatı ile diş beyazlatma işleminizi yaptırabilirsiniz.

Özellikle hali hazırda hassas diş etlerine sahip olanlar için ekstra dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Dişlerde sızlama bir süre sonra kendiliğinden geçer ancak tedbir amaçlı olarak hassasiyet giderici jellerden de destek alınabilir.

Report this wiki page